Narlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Manevi değerleriyle başarıya koşmakta önder ve örnek bir kurum olmak

Misyon: Maddi ve manevi bütün imkanlardan faydalanarak tarihi kültürel ve milli mirasımıza, ahlaki değerlerimize sahip çıkabilen, mazisinden ders çıkarabilen, bugününü yorumlayabilen, yarınlarını planlayabilen dinamik , başarılı ve mutlu nesiller yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Sportif Etkinlikler: Masatenisi,Atletizm,Futbol,Voleybol,Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tubitak,eTwinning
Proje Çalışmaları: e Twinning

WEB - https://narlidereimamhatip.meb.k12.tr

Adres - Narlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çamtepe Mahallesi,Güngören Caddesi No3 Narlıdere/İZMİR

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Narlıdere Karakolunun karşında Oğuzhan Ortaokulu A Blokta bulunmaktayız

Ulaşım Her Türlü Kara taşıtları ile ulaşılmaktadır. Konak yönünden metro ile Fahrettin Altay gelerek aktarma merkezinden 8,209,82,730,725,540 nolu otobüsler okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Metropol içinde yer almaktadır.